Za koliko para Stevan peva?

stevan andjelkovic

Leskovac – Novu 2014. godinu na Širokoj čaršiji sa Leskovčanima dočekaće Stevan Anđelković. Ovaj popularan pevač već devet godina je na estradnoj sceni, a kao multitalentovani umetnik angažovan je kao glavni lik u pank operi Emira Kusturice „Vreme Cigana“.

Nakon ponoćnog vatrometa na sceni će biti trubači Isidora Zečirovića.

“Cena celokupne manifestacije još uvak nije poznata ali će koštati daleko manje u odnosu na prethodnu godinu” kazala je gostujući u Jutarnjem programu PR TOL – a Ivana Pejić.

Program će početi 31. decembra u 22 časa i trajaće do dva sata nakon ponoći. Bulevar oslobođenja biće zatvoren za saobraćaj od 18 časova koji će, do osam časova 1. januara, biti preusmeren na lokalne ulice.

Manifestaciju će, zbog bezbednosti sugrađana i gostiju, pratiti pripadnici saobraćajne i vatrogasne jedinice Policijske uprave Leskovac i Službe hitne medicinske pomoći leskovačkog Doma zdravlja.

Organizator dočeka – Turistička organizacija Leskovac apeluje na sugrađane da ne koriste pitotehnička sredstva kako bi se izbegli eventualni nemili događaji. Pokrovitelj dočeka je Grad Leskovac.