“Za Leskovac – Zajedno” zatražili ostavku ministra Đorđevića

Grupa građana „Za Leskovac – Zajedno“ zatražila je ostavku ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zorana Đorđevića, a povodom njegove jučerašnje posete Ustanovi za odrasle i starije, ali ne i kompaniji „Jura“. Kako su rekli u ovoj političkoj opciji, na današnjoj konferenciji za novinare, Štab za vanredne situacije u Leskovcu po zakonu ima ingerenciju da proglasi vanrednu situaciju u gradu zbog dešavanja u ovoj južnokorejskoj kompaniji.

Iako su u Grupi građana „Za Leskovac – Zajedno“, podsetili na postojanje zakonskog osnova za delovanje Štaba za vanredne situacije, ipak smatraju da ona ne treba da bude proglašena.

U ovoj opozicionoj političkoj opciji smatraju da je nedopustivo, da resorni ministar poseti Leskovac, a da tom prilikom ne dođe ispred kompanije Jura i ne reaguje povodom aktuelnih dešavanja u ovoj firmi.

Svoju listu sa odborničkim kandidatima i potpisima podrške birača, ova grupa građana predaće, tokom naredne nedelje,  iako su na prethodnoj konferenciji za novinare najavili da će to učiniti tokom prošlog vikenda.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *