Za najmlađe još jedan mobilijar u Podrum naselju

Najmlađi stanovnici Podrum naselja dobili su novi prostor za igru, nakon što su završeni radovi na izgradnji dečijeg igrališta vrednosti 3, 1 milion dinara. Ovaj mobilijar izgrađen je u okviru projekta koji Leskovac realizuje sa organizacijom Helvetas. Novo igralište danas je posetio Goran Cvetanović, gradonačelnik Leskovca, sa svojim saradnicima.

Na prostoru gde se nalazio stari mobilijar izgrađeno je novo igralište, opremljeno različitim spravama i rekvizitima za igru, u skladu sa Pravilnikom o bezbednosti. Meštani ovog naselja izrazili su zadovoljstvo što će najmnlađi sugrađani imati priliku da uživaju na ovom prostoru i razvijaju svoje veštine.

Govoreći o projektima koje Leskovac realizuje sa organizacijom Helvetas, Goran Cvetanović, gradonačelnik Leskovca, podsetio je da će u okviru ovog projekta, pored mobilijara u Podrum naselju, uskoro biti završena još četiri igrališta, u Bobištu, Mrštanu, Radničkom naselju, na brdu Hisar kao i četiri teretane na otvorenom.

Podsetimo, samo u toku prošlog meseca, završena je izgradnja dva dečija igrališta, u naselju Dubočica i parku Devet Jugovića, a u prethodnom periodu mobilijari su napravljeni i na prostoru iza Tehnološkog fakulteta, kao i u centralnom gradskom parku.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *