Za vreme praznika policija alkotestirala 1.800 vozača

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, Lebanu i Vlasotincu, tokom uskršnjih praznika, alkotestirali su 1.800 vozača i isključili iz saobraćaja 20 koji su upravljali vozilima pod dejstvom alkohola. Od ovog broja osmorica su zadržana u službenim prostorijama na trežnjenju, navodi se u saopštenju za javnost Policijske uprav Leskovca.

Policija u Vlasotincu zaustavila je dvadesetčetvorogodišnjeg vozača “pasata” koji je upravljao vozilom sa 2,72 promila alkohola u organizmu, dok je policija u Lebanu zaustavila dvojicu vozača “golfa”, koji su vozili sa 2,64 i 1,56 promila alkohola.

Takođe, sumnja se da je dvadesetčetvorogodišnji vozač “mercedesa” izazvao saobraćajnu nezgodu, kada je, upravljajući vozilom sa 2,01 promil alkohola u organizmu, izgubio kontrolu nad vozilom i udario u zaštitnu ogradu pored puta. U ovoj saobraćajnoj nezgodi nije bilo povređenih osoba.

Policija u Leskovcu, tokom praznika, zaustavila je i zadržala u službenim prostorijama tridesetšestogodišnjeg vozača “renoa”, dvadesettrogodišnjeg vozača “mercedesa”, četrdesetčetvorogodišnjeg biciklistu i tridesetosmogodišnjeg vozača „pasata“ koji su upravljali sa 1,56, 1,83, 1,81 i 1,35 promila alkohola u organizmu.

Protiv svih njih biće podnete odgovarajuće prekršajne prijave, zaključuje se u saopštenju za javnost Policijske uprave u Leskovcu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *