Završen likovni konkurs: Igraj za zdravlje – droga, jok bre!

odbor za pervenziju 1

Leskovac – Članovi Odbora za prevenciju bolesti zavisnosti i borbu protiv verskih sekti Skupštine grada Leskovca uručili su danas nagrade pobednicima likovnog konkursa za idejno rešenje postera na temu zloupotrebe psihoaktivnih supstanci, prevencije i promocije zdravih stilova života. Slogan relizovanog konkursa bio je „Igraj za zdravlje, droga, jok bre“.

„Naš cilj je da vidimo kako deca i mladi razmišljaju o o zloupotrebi psihoaktivnih supstanci, kao i o tome kakav je njihov stav po pitanju promocije zdravih stilova života“, istakao je predsednik Odbora Miodrag Sokolović.

Prvo mesto u kategoriji srednjih škola na raspisanom konkursu pripalo je učenici Škole za tekstil i dizjan Tijani Savković, u kategoriji učenika od petog do osmog najbolji rad, po oceni žirija imala je Tijana Stanković iz Osnovne škole „Vuk Karadžić“ u Velikoj Grabovnici, a od provg do četvrtog Filip Nedejković učenik Osnovne škole „Branko Radičević“ u Vlasotincu. Poster ne kojem će se naći pobednički radovi pratiće sve aktivnosti Odbora tokom 2014. godine.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *