Završena Futsal dečija liga

U sportskoj hali u Lebanu juče je završeno takmičenje za prvaka Srbije u Futsal dečijoj ligi za uzraste 8, 10, 12 i 14 godina.

U kategoriji dečaka koji su rođeni 2011/2012, prvo mesto pripalo je timu „Šampiona“ iz Leskovca, dok je drugu i treću poziciju zauzelo „Jedinstvo“ iz Bošnjaca. Za najboljeg igrača i najboljeg golmana u ovoj kategoriji proglašeni su Viktor Stanković i Martin Simonović, obojica iz redova leskovačkog „Šampiona“, dok je zvanje najboljeg strelca dobio Đorđe Kostić iz „Jedinstva“.

U kategoriji desetogodišnjaka, najbolji je bio tim „West Hem-a“ iz Zaječara, potom Morave iz Ćićevca i treće mesto zauzeo je „Proleter“ iz Banatskog Karlovca. Za najboljeg igrača proglašen je Iva Miladinović iz ćićevačkog tima, za najboljeg strelca Vukašin Korićanac  i najboljeg golmana Mihajlo Trampa iz „West Hem-a“ Zaječar.

Među ekipama dečaka uzrasta od 12 godina, prvo mesto zauzela je „Morava“ iz Ćićevca, a drugo i treća leskovačka „Sloga“. Najbolji igrač u ovoj kategoriji bio je Milan Stojanović iz „Morave“, Danilo Petrović takođe iz ovog tima, dok je za najboljeg golmana proglašen Andrija Cakić iz redova „Sloge“.

U najstarijoj kategoriji u kojoj su se našli četrnaestogodišnjaci, prvu poziciju zauzeo je „Radnički 1912“ iz Sombora, drugo tim iz Bora i treće„Crveni orao“ iz Batajnice. Najbolji igrač bio je Filip Jorgovanović iz borskog „AŠ Boki“, najbolji strelac igrač „Crvenog orla“ Kerim Jusović i najbolji golman Lazar Terzić, iz somborske ekipe.

Organizaoti ovog nadmetanja bili su Fudbalska futsal asocijacija, Škola fudbala „Jedinstvo“ Bošnjace i lokalna samouprava Lebana.

Takmičenje je počelo drugog marta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *