ZAVRŠENA REKONSTRUKCIJA CENTRA ZA SOCIJALNI RAD

Renovirana zgrada Centra za socijalni rad u Leskovcu u potpunosti je prilagođena osobama sa invaliditetom, s obzirom na to da je na ulazu postavljena pokretna rampa, dok je unutar zgrade instaliran i lift.

Zahvaljujući obavljenim radovima na rekonstrukiciji zgrade, Centar za socijalni rad sada predstavlja jednu od najmodernijih ustanova, ne samo u Srbiji, već u i u Jugoistočnoj Evropi, rečeno je na konferenciji za novinare. U projekat obnove, Kancelarija za javna ulaganja uložila je 44 miliona dinara.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, istakao je ovom prilikom da je za oblast socijalne zaštite lokalna samouprava izdvojila 165 miliona dinara, te da je ove godine samo za projekte iz ove oblasti izdvojeno 31 milion dinara.

Direktor Centra za socijalni rad Predrag Momčilović, naglasio je da je renovirana zgrada apsolutno prilagodjena svim korisnicima Centra, a naročito osobama sa invaliditetom.

Rekonstrukcija ove zgrade obuhvatala je uredjenje fasade, kompletnu sanaciju krova, vodovodnih, mašinskih i elektro instalacija.