Zdravstvena ambulanta u Manojlovcu od marta radi u dve smene

U Zdravstvenoj ambulanti u Manojlovcu koja pruža primarnu zdravstvenu zaštitu za oko 7 800 stanovnika ovog i još 14 okolnih sela, od marta će lekari ponovo raditi u dve smene, ovo je rečeno prilikom posete gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića i njegovih saradnika. 

Inače, zahvaljujući društveno odgovornim firmama, zdravstvena ambulanta u Manojlovcu u prethodnom periodu dobila je novu ogradu, uređen parking prostor i rekonstruisanu pomoćnu zgradu. Vrednost svih ovih radova je 12 hiljada evra, a sredstva su obezbeđena donacijama Livnice “Vitko” i  firme “Metal Komerc”.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, posetio je u Manojlovcu i   Livnicu “Vitko”, firmu koja je osnovana 1967.godine. Tradicionalno, porodično preduzeće koje je u međuvremenu, kako je rečeno ovom prilikom, postalo jedan od lidera među izrađivačima livenih proizvoda od sivog lima i aluminijuma, ima 65 zaposlenih i sarađuje sa najvećim domaćim proizvođačima peći.

U vlasništvu ove porodice je i firma “Metal komerc” koja zapošljava 30 radnika. Livnica “Vitko” je 2018. dobila Oktobarsku nagradu grada Leskovca.

Vlasnik livnice Vitomir Živković naglasio je da će nastaviti da  pomaže društvenu zajednicu i ubuduće.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *