“Zlatni most” za grad Leskovac i gradonačelnika Cvetanovića

priznanje “Zlatni most”

Gradu Leskovcu i gradonačelniku Goranu Cvetanoviću, dodeljeno je priznanje “Zlatni most” na Dunavskom biznis forumu u Banja Luci.

Pre uručenja priznanja na forumu se govorilo o digitalizaciji, ruralnom turizmu, zelenoj energiji i poslovnoj infrastrukturi, odnosno tehnološkim parkovima.

Vlado Markanović, ispred Media inventa, najavio je gradonačelnika Leskovca originalnim stihovima:

“Čovek može samo ako hoće, stvaranje je događaj i mašta, njih nemaju oni koji koče, a budućnost, zna se, ne oprašta. Ideja ne zavisi od volje, već od duha i snage otkrića. Ne vole nas, možda je i bolje, pakosna i nerazumna bića. Tako zbore u Leskovcu gradu, petorečje grli Veternica, pljeskavica ide uz estradu, a uz ajvar prija pečenica.”

Na Dunavskom biznis forumu Slobodanu Cvetkoviću, generalnom direktoru kompanije PWW uručeno je priznanje “Lider održivog razvoja”. Među nagrađenima su i gradonačelnica Niša Dragana Sotirovska, gradonačelnica Kruševca Jasmina Palurović, gradonačelnik Bijeljine Ljubiši Petroviću, predsednik Opštine Veliko Gradište i drugi.

U obrazloženju organizatora rečeno je da je priznanje “Zlatni most” ustanovljeno u cilju promocije mira, prosperiteta, prijateljstva, poslovnih i partnerskih veza. Organizatori događaju bili su Razvojna agencija Banja Luka, Institut evropskih regiona i Media Invent.Priznanje Zlatni most uručeno je i gradonačelnici Niša Dragani Sotirovski, Kruševca Jasmini Palurović i gradonačelniku Bijeljine Ljubiši Petroviću.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *