Zvanično otvorena sala za proslave nekadašnjeg Hotela „Beograd“

Sala za proslave nekadašnjeg Hotela Beograd, sada Hotela Leskovac, danas je i zvanično otvorena, nakon što je proteklog vikenda u ovom obnovljenom prostoru priređeno i prvo slavlje.

Na otvaranju je istaknuto da je u planu da naredne godine budu rekonstruisana još tri sprata kako bi ovaj kompleks mogao da pruža i hotelske usluge. Poslednja faza radova podrazumevaće i izgradnju skaj kafea i panoramskog lifta.

Nakon završene dve faze rekonstrukcije, u objektu nekadašnjeg hotela Beograd, posao je pronašlo ukupno 100 ljudi, a vlasnici najavljuju da će sa obnovom hotelskih soba i skaj barom, zaposlenje pronaći još toliko. Oni su ovom prilikom izrazili zahvalnost gradu i gradonačelniku za podršku u obnovi ovog nekadašnjeg simbola Leskovca.

Ovom prilikom istaknuto je da je u prvoj fazi rekonstrukcije, koja je podrazumevala uređenje fasade i opremanje lokala, uloženo 6 miliona evra, kao i da će za mesec dana biti završeni restoran i kafić. Samo za uređenje sale za proslave investitor je uložio preko miliona evra.

rbt

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović na samom otvaranju istako da je ovo još jedna potvrda dobre poslovne klime u gradu, i da za njega predstavlja veliko zadovoljstvo što se nekadašnji Hotel Beograd sada i zvanično pridružio grupi obnovljenih simbola Leskovcu, gde su leskovački Sajam i Motel Atina.

Podsetimo ruinirani Hotel „Beograd“ kupile su dve leskovačke firme „Stefaneli internacional“ i „Home centar Vera“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *