BORBA ZA MESTO PREDSEDNIKA OPŠTINE VLASOTINCE SE NASTAVLJA

Upravni sud je i sedmom presudom potvrdio da predsednik opštine Vlasotince Miroslav Ljubenović, ovu funkciju obavlja  nezakonito, navodi se u današnjem saopštenju za javnost Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Vlasotince.

vlasotince

U presudi  Upravnog suda jasno i nedvosmisleno se navodi da na pravnoj snazi ostaju rešenja o izboru predsednika opštine Vlasotince Zorana Todorovića i članova opštinskog veća. Razloge za dosadanja nepoštovanja sudskih odluka vidimo u nesavesnosti pojedinaca povezanih radi sticanja ličnih interesa i koristi, čak i po cenu krivične odgovornosti, navodi se između ostalog u saopštenju opštinskog odbora SNS –a Vlasotince.

Članovi opštinskog odbora Srpske napredne stranke Vlasotince, saopštenjem za javnost poručuju svim pojedincima kojima su lični interesi iznad svega, da će preduzeti sve zakonske mere u cilju utvrđivanja njihove krivične i svake druge odgovornosti. Takođe, biće preduzete sve mere kako bi se utvrdila naknada ogromne materijalne štete koju su pretrpeli građani vlasotinačke opštine, zaključuje se u saopštenju za javnost opštinskog odbora SNS Vlasotince.