Danas se završavaju radovi na rehabilitaciji dve gradske saobraćajnice

Radovi na rehabilitaciji ulice Radeta Svilara i kraka Norvežanske, danas će biti završeni. Vrednost ovih poslova, koji se izvode u okviru letnjeg održavanja puteva i ulica na području našeg grada je 1,3 miliona dinara.  

Na pomenutoj deonici urađeno je skidanje ispucalog sloja asfalta, mašinsko krpljenje udarnih rupa, nivelisanje šaht poklopaca i slivnih rešetki, a danas će biti završeno i asfaltiranje, objasnila je Ljiljana Mihajlović, tehnička direktorka Javnog preduzeća „Urbanizam i izgradnja“, dodajući da će sutra na rampi kod Službe hitne pomoći biti saniran i oštećeni deo trotoara.

Ovi radovi će, između ostalog, doprineti nesmetanom funkcionisanju Službe hitne pomoći, kao i pripadnika vatrogasno-spasilačke jedinice Odeljenja za vanredne situacije, čije se sedište nalazi u blizini, naglasio je Milan Popović, šef Odeljenja za opštu upravu i zajedničke poslove Gradske uprave Leskovca. 

Podsetimo, za letnje održavanje ulica i puteva na području Leskovca u 2021. godini, iz gradske kase opredeljeno je 48 miliona dinara, a ovaj posao poveren je preduzeću „Trejs Srbija“ AD iz Niša.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*