Dinarski kredit za korisnike roditeljskog dodatka

Banka Poštanska štedionica kreirala je novi proizvod – dinarski kredit za korisnike roditeljskog dodatka. Maksimalni iznos  kredita je 150 000 dinara, sa rokom otplate do 24 meseca i bez naknade za obradu zahteva.

Banka Poštanska štedionica u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, već duži niz godina obavlja isplatu naknada za korisnike roditeljskog dodatka. Sada im je, prepoznavši njihove potrebe, pružila mogućnost da podignu kredit po osnovu primanja roditeljskog dodatka, istakla je direktorka Sektora za razvoj proizvoda Milena Marković.

Rate kredita otplaćuju se iz dela rate naknade roditeljskog dodatka, jer je cilj Banke da ne optereti  u znatnoj meri ratu roditeljskog dodatka, već da se iz mesečnog iznosa naknade može namiriti rata kredita, a da uz to korisniku ostane i slobodan deo sredstava na raspolaganju.

7 thoughts on “Dinarski kredit za korisnike roditeljskog dodatka

  1. Sve ovo sto pisu i kazu je laz.zena i ja dobili drugo dete ode ona da potpise ugovor(pitali kol centar)kazu u guzvi su,dodji od nedelje(bile drzavne isplate) ok nije se bunila okrenula se i ode)to je petak.dodje u utorak odmah da otvori racun potpise zahtev za kredit(zaboravili u kol centru da kazu mora biti uplate!!!) i sms homebanking(dali joj neki smsinfo koji jos ne radi 10dan ISTO PITALI KOL CENTAR DALI POGRESNE INFO. 3PUT) jer ne moze da ostavlja dete koje ima 3meseca dugo,potpisala rekli joj do petka sve gotovo,zvace oni?!?!OPET JA ZOVEM KOL CENTAR U PETAK ONI PITAJU KAO DA SAM LUD ZASTO ONA NIJE POTPISALA UGOVOR I AKO MOZE ODMAH DA IDE DA POTPISE,OSTAVI ONA DETE (JER SMO SVE PARE STO SMO IMALI POTROSILI VRATILI DUGOVE ITD)ODE U BANKU BICETE POZVANI KAZE KADA STIGNE KARTICA“““DA NE BI IMALA PUNO PAPIROLOGIJE“““.NEMAMO DINARA JER U KOL CENTRU POSLE 7 POZIVA NISU ZNALI DA U OVOJ BANCI U KOJOJ SAM IMAO ISKUSTVA I ZATO ZVAO TOLIKO PUTA DA SE RASPITAM KREDIT NE LEGNE NA RACUN POSLE SAT VREMENA NEGO „‘NEZNAJU KADA“(U KOL CENTRU REKLI SAT VREMENA PA ZATO VRATILI DUGOVE) I ZVACEMO VAS-RODITELJI PAZITE SE LAZI I PREVARA POGOTOVO OVIH DRZAVNIH-PA STO TO ODMAH NE KAZU NEGO NAS VOZE I LAZU

  2. Inace najneprijatnija iskustva smo imali u ovoj banci i pre ovoga-DAKLE RODITELJI LJUDI GRADJANI IZBAGAVAJTE POSTANSKU STEDIONICU DA IH JE BRIGA ZA VAS NE BI OVAKO NESTO RADILI RODITELJIMA KOJI SU DOBILI DRUGO DETE-i kao pola srbije tesko zive

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*