Dodeljene zahvalnice za učešće na Međunarodnom sajmu etno hrane i pića

U Regionalnoj privrednoj komori u Leskovcu uručene su zahvalnice najistaknutijim proizvođačima tradicionalnih prehrambenih proizvoda koji su na nedavno održanom Međunarodnom sajmu etno hrane i pića u Beogradu, osvojili značajna priznanja.

Na štandu Regionalne privredne komore Leskovac svoju ponudu prezentovalo je 16 izlagača sa područja Jablaničkog i Pčinjskog okruga. Među 460 učesnika, sa više od tri hiljade različitih tradicionalnih prehrambenih artikala, sa juga Srbije nagrađeno je 14 proizvoda od devet proizvođača. Ovom prilikom istaknuto je da prehrambene proizvode iz našeg regiona karakteriše izuzetan kvalitet, ali da im nedostaje bolji marketing i savremenija ambalaža.

Među nagrađenima su „Black grass“ iz Vlasotinca, Destilerija „Nelvas maks“ i preduzeće „Jugprom“ iz Leskovca, poljoprivredna gazdinstva Milana Petkovića iz Vlasotinca, Stevice Markovića iz Brestovca, Gordane Petrović i Slobodana Nedeljkovića iz Donje Lokošnice, preduzeću „Ana“ iz Bosilegrada i „Bivodi“ iz Bujanovca.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *