Dve leskovačke ulice i brojna sela u okolini Vučja sutra bez struje

U četvrtak, 6. juna, Ogranak Elektrodistribucije Leskovac izvodiće radove na zameni energetskih transformatora u Vučju, zbog čega će na području brojnih naseljenih mesta u porečjanskom kraju doći do privremenog isključenja električne energije.

U periodu od 6 sati i 30 minuta do 14 časova, bez električne energije će biti korisnici na sledećim lokacijama: Žabljane, Brza, Bunuški Čifluk, deo novog naselja u Vučju prema Žabljanu, Miroševce, Slavujevce, Igrište, Drvodelja, Todorovce, Gornja i Donja Bunuša, Radonjica, Gorina, Bukova Glava, Novkov Rid, Vina, Barje, Kaluđerce, Crcavac, Beštica, Veselovo, Gagince, Melovo, Oruglica i Ravni Del.

Takođe, u intervalu od 11 sati do 20 časova, bez struje će biti i korisnici u Belom Potoku, Nakrivanjskom Čifluku, Strojkovcu, Šainovcu, Presečini, Gornjoj Jajini, Palikući, Velikom Trnjanu, Nakrivnju, delu Vučja prema Nakrivnju i ka hidroelektrani, Čukljeniku, Rašinom Lazu i Zbežištu.

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji mreže, u vremenu od 8 do 14 sati, bez električne energije će biti i korisnici na sledećim lokacijama u Leskovcu: Svetoilijska od broja 104 do 145 i Tanaska Rajića, brojevi 50,54 i 60.

U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *