I za mališane u Bobištu novi mobilijar

Završeni su radovi na izgradnji još jednog mobilijara za najmlađe koji se nalazi u Bobištu. Zahvaljujući ostvarenoj saradnji između Grada Leskovca i Organizacije „Helvetas”, mališani ovog naselja dobili su novi prostor za igru, vrednosti 3, 3 miliona dinara. Ovo igralište danas je sa svojim saradnicima posetio Goran Cvetanović, gradonačelnik Leskovca.

Mališani uzrasta do devet godina imaće priliku da uživaju u druženju na novom igralištu, koje je opremljeno različitim spravama i rekvizitima za igru. Meštani ovog naselja takođe su izrazili zadovoljstvo što će najmladi sugrađani moći da od danas na ovom prostoru razvijaju i svoje veštine.

Cilj ovakvih investicija je, između ostalog, pružanje boljih uslova za bezbedno odrastanje najmlađih, naglasio je Goran Cvetanović, gradonačelnik Leskovca prilikom obilaska mobilijara u Bobištu.

U toku iduće nedelje u okviru projekta koji Leskovac realizuje sa organizacijom Helvetas, biće otvorena još dva dečija igrališta u Mrštanu i Radničkom naselju.

Podsetimo, u prethodnom periodu završena je izgradnja dečijih igrališta u naseljenim mestima Dubočica i Podrum, zatimparku Devet Jugovića, pored Osnovne škole „Kosta Stamenković, a napravljeni su i na prostoru iza Tehnološkog fakulteta, kao i u centralnom gradskom parku.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *