Gori kuća na Hisaru!

pozar 1

Leskovac – Krov i potkrovlje porodične kuće Zorana Jovanovića u potpunosti je izgorelo u požaru, a on je zadobio opekotine po licu dok je sam pokušavao da obuzda vatru. Vatrogasci i dalje gase požar u Kosmajskoj ulici  br 51.

Požar je izbio oko 9:20. Pretpostavlja se da su uzrok upaljene elktroinstalacije.

pozar 2

„Najpre se čuo veliki prasak u potkrovlju. Nije prošlo ni dva minuta i izbio je veliki plamen i do tri metra. Moj sin je uleteo pravo u vatru i pokušao da je gasi malim crevom ali se ona još više rasplamsala. Na krajuje sa terase skočio u dvorište“ prepričava nam Zoranov otac Radisav.

pozar 3

Komšije su odmah, nakon što su primetile plamen, pozvale vatrogasce. Ekipe su stigle već kada je počeo da se urušava crep.

„Uspeli smo da lokalizujemo vatru da ne bi bile zahvaćene i prostorije u prizemlju gde ovi ljudi žive. Vlasnik je sam pokušao da ugasi vatru i zadobio blaže opekotine po licu. Ekipe Hitne pomoći su mu sasnirale povrede na licu mesta“ kazao nam je komandant bataljona Vatrogasnih jedinica Nenad Simić.

pozar 4

Komšije kažu da nesreća nikada ne dolazi sama.

pozar 5

„Zoran je skoro izgubio posao. Izdržavaju se od ženine plate. Sin mu studira u Nišu, a ćerka mu je srednjoškolka. Nesreća udara tamo gde su slabi. Apelujem na sve ljude dobre volje da pomognu koliko mogu“ kaže Zoran Disić, komšija, koji je zajedno sa porodicom Jovanović gasio požar pre dolaska vatrogasaca.