Hip-hop rep scena “Otvoreni balkan” večeras prvi put na Leskovačkom letu

Večeras će u okviru Leskovačkog leta sa početkom od 20 časova i 45 minuta, biti održan festival „Otvoreni balkan“ posvećen hip-hop i rep muzici, kada će ovi muzičari iz našeg grada, zemlje i regiona prvi put imati javni nastup u Leskovcu. 

Podsetimo, u etno kompleksu Šop Đokić sinoć je otvoren 22. „Leskovački letnji festival“, manifestacija poznata i kao „Leskovačko leto“, koja će trajati do drugog jula.

„Leskovačko leto“ počelo je defileom mažoretkinja, a nakon svečanog otvaranja nastup je imao trubački bleh orkestar Isidora Zećirovića. Potom su se spletom igara publici predstavili seniorski i pionirski ansambl Kulturno-umetničkog društva „Lemind“. I narednih petnaest dana, za Leskovčane je, u okviru ove manifestacije, pripremljen bogat kulturno-umetnički, sportski i zabavni  program, najavio je direktor TOL-a.

Leskovački letnji festival je manifestacija sa dugom tradicijom, kojom se, u gradu na Veternici, simbolično obeležava početak leta, istakla je Jelena Stanković, koja je u ime lokalne samouprave pozdravila prisutne, ujedno otvorivši festival. 

Organizator ovog festivala je Turistička organizacija grada Leskovca, a pokrovitelj lokalna samouprava. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *