Više prvaka u Osnovnoj školi “Bora Stanković” u Vučju. U matičnoj školi uređeno dvorište

Osnovna škola „Bora Stanković“ u Vučju naredne školske godine u prvi razred upisaće 77 učenika, zbog čega  je bilo neophodno da se u matičnoj školi otvori još jedno odeljenje. U ovoj vaspitno-obrazovnoj ustanovi ne kriju zadovoljstvo zbog ovoga, a kako bi prvacima i ostalim đacima omogućili da  borave u što prijatnijem okruženju, nedavno su uredili školsko dvorište.

Osnovnu školu „Bora Stanković“ u Vučju zajedno sa izdvojenim odeljenjima u Bunuškom Čifluku, Brzi, Belom Potoku, Nakrivnju i Čukljeniku pohađa ukupno 486 đaka. Ove godine došlo je do porasta broja đaka prvaka.

U proteklom periodu u ovoj vaspitno-obrazvnoj ustanovi akcenat je na uređenju školskih dvorišta. Nakon što je početkom godine izgrađeno igrališe za izdvojeno odeljenje u Brzi, za šta je iz budžeta grada izdvojeno 4,5 miliona dinara, zaposelni i rukovodstvo odlučili su da uredne i dvorište u matičnoj školi u Vučju.  

Vrednost izvedenih radova je pola miliona dinara, a sredstva su prikupljena uz pomoć donatora.

Inače u ovoj školi u toku su priprema za polaganje završnog ispita koji će biti realizovan u balon sali. Pored učenika ove škole ovde će ispit polagati i đaci iz Miroševca.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *