Isplate iz budžeta Grada Leskovca po više osnova

Danas je iz budžeta grada Leskovca isplaćena suma od skoro 11 miliona 40 hiljada dinara, po više osnova, obaveštavaju iz lokalne samouprave.

Oko 6 miliona 250 hiljada dinara isplaćeno je na ime troškova Izborne komisije.  Od toga je predstavnicima stalnog sastava isplaćen iznos od skoro 3 miliona 794 hiljade dinara, proširenog sastava oko milion 260 hiljada, administrativnom timu oko 509 hiljada i angažovanim radnicima Gradske uprave  688 hiljada dinara. Zatim, za redovne troškove obrazovnih ustanova isplaćena su oko 3 miliona dinara, a za troškove SRC Dubočica milion 454 hiljade dinara.

Grad Leskovac nastavio je i isplatu roditeljima prvorođenih beba u 2024. godini. Za 11 beba danas je isplaćena suma od 330 hiljada dinara, a prethodno je 30. januara za ove namene isplaćen milion 110 hiljada dinara roditeljima 37 novorođenčadi, podsećaju u saopštenju.

Inače, u toku januara Grad Leskovac je isplatio sumu od milion 440 hiljada dinara roditeljima 48 beba, što će biti nastavljeno u narednom periodu do isplate za prvih 100 novorođenčadi u ovoj godini, navodi se u saopštenju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *