LESKOVAC – Izborna lista “Aleksandar Vučić zato što volimo Leskovac“ kolacije Srpske napredne stranke, Socijalističke partije Srbije i Bolje Srbije pobedila je juče u 138 od 139 Mesnih zajednica na juče održanim izborima za članove njihovih saveta.

Jedino je u Lipovici Grupa građana ‘Pokrenimo Lipovicu- Jovan Stanković’’ osvojila više mandata od Izborne liste “Aleksandar Vučićzato što volimo Leskovac“ , pet prema četiri, i dobila mogućnost da u narednom mandatu vodi ovu mesnu zajendicu. Kolacija Srpske napredne stranke, Socijalističke partije Srbije i Bolje Srbije unapred je pobedila u 126 mesnih zajednica jer je jedina na tim mestima učestvovala na ovim izobrima, a u 129 osvojila je sve mandate. U 12 mesnih zajednica građani su mogli da biraju između dve izborne liste, a jedno su u Donjoj Jajini na izborima za članove Saveta Mesnih zajednica učestvovale tri izborne liste.

Cvetanović se zahvalio građanima Leskovca na dobrom odzivu tokom jučerašnjih izbora za članove saveta Mesnih zajednica na teritoriji grada.

TVL-ONLINE
AKTUELNO
Aktuelno
Aktuelno
Aktuelno
reklama
Oglas
posao