Izgrađen teren u Maloj Grabovnici

Od danas, deca i mladi iz Male Grabovnice moći će da koriste sportski teren koji je izgrađen sredstvima lokalne samouprave i same mesne zajednice.  Zapuštena javna površina pretvorena je u mesto gde će oko četrdesetak školaraca iz ovog sela, moći rekreativno da se bavi sportom.

Grad Leskovac nastavlja da ulaže u sportsku infrastrukturu, kako bi se mladima omogućilo zdravo, sigurno i podsticajno okruženje, kazao je, između ostalog,  prilikom posete Maloj Grabovnici, gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Iz gradske kase za izgradnju terena u Maloj Grabovnici izdvojeno je milion i po dinara, dok su sami meštani uložili još oko petsto hiljada.

Teren u Maloj Grabovnici samo je jedan od sportskih objekata za čiju izgradnju su u prethodnom period izdvojena sredstva iz gradske kase. Između ostalog, za halu „Partizan“ izdvojeno je 70 miliona dinara, za izgradnju sale za fizičko u osnovnoj školi „Vožd Karađorđe“ skoro 35 miliona, za fiskulturnu salu u Predejanu dva, a za salu u Velikoj Grabovnici oko 4 i po miliona dinara.