IZMENA SAOBRAĆAJA ZA VREME ROŠTILJIJADE

Zbog održavanja  Roštiljijade, a na osnovu Rešenja o privremenoj izmeni režima saobraćaja, doći će do potpunog zatvaranja saobraćaja na delu Bulevara oslobođenja, i to od raskrsnice sa ulicama Nikole Skobaljića i Cara Lazara (kod Tehnološkog fakulteta), do raskrsnice sa ulicom Ivana Milutinovića, odnosno do mosta na reci Veternici.

Najavljena izmena važiće  od 16 časova, 24. avgusta, pa do, takođe, 16 sati 2. septembra. Autobuska stajališta kod nekadašnje „Jugoplastike“ i robne kuće privremeno se stavljaju van upotrebe za vreme trajanja Roštiljijade, a zameniće ih stajališta kod „Tri šešira“, glavne pošte i Doma partizana.

Javni autobuski prevoz za pravce prema Lebanu, Bojniku i Vučju odvijaće se na sledećoj relaciji: Gradska autobuska stanica – ulica 28. marta – Bulevar Nikole Pašića – ulica Južnomoravske brigade.

Javni autobuski prevoz za pravce prema Pečenjevcu, a imajući u vidu da se mora koristiti autobusko stajalište kod Suve reke, odvijaće se na sledećoj relaciji: Gradska autobuska stanica – ulica Kralja Petra I – Mlinska – ulica Pana Đukića – ulica Doktora Jovana Kašikovića – Svetoilijska  – ulica Prve južnomoravske brigade. Saobraćaj će se u ovom periodu odvijati prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji i po regulisanim alternativnim pravcima.