PROMOCIJA ROŠTILJIJADE U BEOGRADU

Ovogodišnja Roštiljijada koja će biti održana od 26. avgusta do 1. septembra, biće spektakl za pamćenje, najavili su juče na  konferenciji za novinare održanoj povodom promocije te manifestacije u beogradskom hotelu Kraun plaza, Lepa Brena, Đule Van Gog i Miša Aleksić iz Riblje čorbe.

Oni su zajedno sa gradonačelnikom Leskovca Goranom Cvetanovićem, direktorom Turističke organizacije Leskovca Nebojšom Kocićem, generalnim direktorom Apatinske pivare Vladimirom Novakovićem i regionalnim direktorom prodaje za jug Srbije kompanije Koka kola Ivanom Jeftićem obećali nezaboravan provod i obaranje rekorda u posećenosti.

“Održati nešto da traje 30 godina zaslužuje veliko poštovanje i meni će biti čast i zadovoljstvo da nastupim u Leskovcu – rekla je jedna od najvećih zvezda srpske estrade Lepa Brena.

Rok muzičari Zvonimir Đukić Đule iz Van Goga i Miša Aleksić iz Riblje čorbe ocenili su leskovačku publiku kao najbolju i izrazili uverenje da će ova najveća gurmanska manifestacija u zemlji oboriti rekord u posećenosti.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović istakao je da je Roštiljijada brend na koji su ponosni svi Leskovčani i da naš grad postavlja na vrh turističke ponude Srbije.

Predstavnici sponzora,  Apatinske pivare i kompanije Koka kola naglasili su da su ponosni što su partneri manifestacije koja je jedan od najboljih simbola juga Srbije. Apatinska pivara pripremila je za predstojeću Roštiljijadu „Jelen“ pivo sa personalizovanom etiketom grada Leskovca.

Gradonačelnik Leskovca gostima je uručio prigodne poklone, a nakon konferencije poslužen je i nadaleko čuven leskovački roštilj.

Organizator manifestacije je Turistička organizacija grada Leskovca, suorganizator Melos estrada, pokrovitelji Vlada Republike Srbije i grad Leskovac. Sponzori Apatinska pivara i kompanija Koka kola.