Još 60 novih preletača otišlo u LDP

ldp2

Leskovac – “Vreme je pokazalo da je program LDP-a jedini koji je bio realan i davao objektivna rešenja za probleme u kojima se nalazilo naše društvo” rekao je član predsedništva LDP-a za Jablanički okrug Nebojša Cakić na današnjoj konferenciji za novinare.

On je ovom prilikom saopštio da su doskorašnji predsednik Opštinskog odobra Socijal demokratske partije u Bojniku, Jovica Nikolić sa 60 članova i bivši predsednik Inicjativnog odbora Zajedno za Srbiju iz Vlasotinca, Stanko Mladenović pristupili LDP-u, rečeno je na konferenciji za novinare.

“Želimo da idemo korak dalje, da preuzmemo odgovornost jer smatramo da ljudi koji vode Liberalno demokratsku partiju imaju najveće kapacitete da vode Srbiju u procesu pridruživanja prema Evropskoj uniji i u procesu implemantacije evropskih vrednosti u našem društvu” istakao je Nebojša Cakić.

“Odlučili smo da naše političko delovanje nastavimo kroz LDP jer smo naišli na potpuno razumevanje” rekao je Jovica Nikolić.

“Ideja Liberalno demokratske partije je široko prihvaćena među mladima u Bojniku,  koji u ovom mestu nemaju nikakvu perspektivu, jer sadašnja vlast u ovoj opštini ne nudi nikakav izlaz i rešenje” rekao je Jovica Nikolić i dodao da se nada da će svojim delovanjem kroz LDP moći da sprovede sve ono što je zamišljeno na lokalnom nivou i da će vreme potvrditi da li su odluke koje su donešene bile ispravne.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *