Jug Srbije na takmičenju „Srbija u ritmu Evrope“ – glasajte

Glasanje za najveće dečje muzičko takmičenje u našoj zemlji “Srbija u ritmu Evrope” otvoreno je juče. Boje Leskovca ove godine brane Ana Stojilković, Katarina Pejčić i Isidora Mitić. Ove tri mlade umetnice predstavljaju Republiku Severnu Makedoniju pesmom Tamare Todevske “Proud”.

Za predstavnike Leskovca možete glasati sve do zatvaranja glasanja u televizijskom prenosu tako što ćete na broj 1557 poslati poruku sa sadržajem: PESMA 01. Sa jednog broja možete poslati neograničeni broj poruka. Cena SMS poruke sa PDV-om je:VIP – 81,48 dinara, Telekom, Telenor i Globaltel – 81,60.

Svoje predstavnike na ovogodišnjem takmičenju ima i Opština Medveđa. Ova lokalna samouprava će predstavljati Bugarsku sa poesmom „If love was a crime“, koju će izvesti Katarina Petrović, a koreografijom ispratiti Tijana Mitić, Maja Denić, Stefan Petrović i Milan Ilić. Za predstavnike Medveđe možete glasati  tako što ćete, takođe, na broj 1557 poslati poruku sa sadržajem: PESMA 21.

Takmičenje je zakazano za početak septembra, kada će se u Vranju, održati ovogodišnje nadmetanje “Srbija u ritmu Evrope”.

Ovaj najveći dečiji muzički projekat u Srbiji podržali su ambasadori Evrope i Evropske unije, a medijski Prva srpska Televizija.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*