Kako napreduju radovi na postavljanju fontane koja je prebačena iz centralnog gradskog parka u park Devet Jugovića?

Radovi na reparaciji fontane koja je iz centralnog gradskog parka prebačena u park Devet Jugovića na Hisaru, izvode se planiranom dinamikom, kazao je u izjavi za našu Televiziju Dejan Dimitrijević, predstavnik lazarevačke firme Bauvesen zadužene za obavljanje ovog posao. Prema njegovim rečima ako se nastavi ovim tempom sve će biti završeno do 15. maja.

U toku je uklanjanje maltera sa betonskih elemenata,  čišćenje korita i hidrolizacija fontane. Radovi se odvijaju po planu uz primenu svih zaštitnih mera, a biće zasutavljeni samo tokom pauze zbog prvomajskih praznika do ponedeljka 4. maja.

Za posao premeštanja fontane koji je započet 12. marta ove godine, grad je izdvojio 4,4 miliona dinara. Ranije je najavljeno da se u narednom periodu očekuje sređivanje nižeg nivoa parka na Hisaru, izgradnja novih i uređenje postojećih staza i postavljanje  ograde sa zapadne strane.

One thought on “Kako napreduju radovi na postavljanju fontane koja je prebačena iz centralnog gradskog parka u park Devet Jugovića?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*