Lokacije na kojima stariji od 65 godina sutra mogu da obave kupovinu

Građani stariji od 65 godina, moći će da kupe namirnice u maloprodajnim objektima u ČETVRTAK, 30. aprila, u terminu rezervisanom samo za njih – od 4 do 7 časova.

Spisak maloprodajnih objekata koji će raditi u petak 30.04.2020. godine možete pronaći na zvaničnom sajtu Grada Leskovca https://www.gradleskovac.org/index.php/vesti/spisak-maloprodajnih-objekata-i-apoteka-koje-ce-biti-otvorene-sutra-ujutru-za-najstarije-sugradjane-29-04-2020 

Ponovo apelujemo na najstarije potrošače da idu u kupovinu samo ako je to neophodno i da poštuju preporučene mere zaštite.

U jutarnjim časovima u ČETVRTAK, tačnije, sa početkom od 04 časova, biće otvorene i sledeće APOTEKE:

– APOTEKA „MEDIKA“ – biće otvoreni svi prodajni objekti,

– APOTEKA „SVETI SAVA“ – biće otvoreni svi prodajni objekti;

– APOTEKA „DOKTOR MAKS“ – objekat koji se nalazi preko puta restorana „Cap-Cap“;

– APOTEKA „DŽUNIĆ“ – biće otvoreni svi prodajni objekti i

– APOTEKA „MILIFARM“ – objekat u ulici Žikice Jovanovića Španca br. 3.

I NARODNA BIBLIOTEKA „Radoje Domanović“ u Leskovcu u četvrtak, 30. aprila 2020. godine, u periodu od 5 do 7 časova, zbog prevelikog interesovanja, otvoriće svoja vrata i pružiće uslugu pozajmice knjiga za čitanje korisnicima koji su stariji od 65 godina.

U ČETVRTAK ujutru za naše najstarije biće otvorene i dva objekta MESARE „Mesokombinat“: jedan objekat na Bulevaru oslobođenja 45 i drugi na Bulevaru oslobođenja broj 144, a biće otvorena i mesara u Grdelici.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*