Komšije uplašene zbog podmetnute bombe

Bomba 2

Leskovac – Bomba M75 bačena je sinoć oko 23 časa 15 minuta ispred kuće u Dunavskoj ulici u Leskovcu u kojoj stanuje Suzane M. (44 godine) sa 18-estogodišnjim sinom i maloletnom bratanicom.

Povređenih, na sreću, nije bilo, a bomba koja je eksplodirala ispred kapije pričinila je samo neznatnu materijalnu štetu.

S.M. u ovoj kući koja vlasništvo osobe iz Niša živi kao podstanar.

Ovo je, kako nam je potvrđeno, za nepunih godinu dana drugi napad na ovu porodicu. Prvi put je postavljena eksplozivna naprava koja nije eksplodirala.

Bomba 1

Komšije su sa druge strane veoma uznemirene i kažu da će pokrenuti peticiju za iseljenje ove žene iz kuće.

“Ovo se ne dešava prvi put i plašimo se za bezbednost naše dece. Sinoć smo svi izašli u pidžamama kada je odjeknula jaka eksplozija. Prvo na šta sam pomislio je bezbednost mojih unuka” kaže nam Milorad Marković, koji živi tačno preko puta Suzanine kuće.

Ova žena nam je rekla da nema potrebe da komšije pokreću peticiju jer će se sama sa svojom decom ubzo iseliti iz ove kuće.

Ona nije želela da stane pred kamere naše televiozije ali nam je potvrdila da u poslednjih godinu danma ima “konstantna uznemiravanja, kako preko telefona tako i lično, od strane određene muške osobe.

Za počiniocem se traga.

Uviđaj na licu mesta izvršio je javni tužilac Osnovnog suda u Leskovcu.