Koncert Tamare Jokić u Leskovačkom kulturnom centru

U organizaciji Leskovačkog kulturnog centra, u četvrtak, 2. juna 2022. godine u 20:30 sati biće održan koncert fado i flamenko muzike jednog od najboljih ženskih vokala u Srbiji, Tamare Jokić, obaveštavaju iz pomenute ustanove kulture. Na koncertu će biti promovisan prvi Tamarin CD pod nazivom ‘’ Transibérica’’ koji je objavila producentska kuća Sony Portugal.

Tamara Jokić je nakon završetka master studija španskog i portugalskog jezika u Beogradu dobila stipendiju najprestižnijeg svetskog muzičkog koledža Berkli gde je uspešno diplomirala i ostvarila saradnju sa mnogim svetskim muzičarima, od kojih bismo izdvojili španskog kompozitora i gitaristu Havijera Limona, dobitnika 10 Gremi nagrada i kompozitora i producenta Diogo Klementea iz Portugala.

Nakon veoma uspešno održanog koncerta u Kolarčevoj zadužbini, Tamara Jokić, uz pratnju gitariste Dušana Popovića Lipovca, održaće koncert u Leskovačkom kulturnom centru kao poslednji u seriji, neposredno pre odlaska za SAD. Ulaz na koncert je slobodan.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *