Lokacije kontrolnih punktova tokom Roštiljiajde

Raspored kontrolnih punktova tokom trajanja Roštiljijade:

Kontrolni punkt 1: Raskrsnica Bulevara oslobođenja sa ulicama Cara Lazara i Nikole Skobaljića (istočni ulaz na prostor manifestacije) kod Tehnološkog fakulteta.

Kontrolni punkt 2: Raskrsnica Bulevara oslobođenja sa ulicom Ivana Milutinovića (zapadni ulaz na prostor manifestacije) kod Privrednog suda.

Kontrolni punkt 3: Raskrsnica ulice Koste Stamenkovića sa ulicom Moše Pijade (glavni južni ulaz na prostor manifestacije – ulaz za VIP goste i izvođače programa) kod Doma sindikata.

Kontrolni punkt 4: Raskrsnica ulice Babičkog odreda sa ulicom Vojvode Mišića (glavni severni ulaz na prostor manifestacije) kod Narodne biblioteke.

Kontrolni punkt 5: Raskrsnica Bulevara oslobođenja sa ulicom Masarikov trg (severni ulaz i požarni put za ulaz na prostor manifestacije) kod objekta Unca.

Kontrolni punkt 6: Raskrsnica Bulevara oslobođenja sa ulicom 11. oktobra (južni ulaz i požarni put za ulaz na prostor manifestacije) kod objekta hotel „Dubočica“.

Kontrolni punkt 7: Raskrsnica Bulevara oslobođenja sa ulicom 7. jula (južni ulaz na manifestaciju i izlaz ka prostoru sa eko toaletima) kod centra „Dezert“.

Kontrolni punkt 8: Raskrsnica Bulevara oslobođenja sa ulicom Masarikov trg (severni ulaz na manifestaciju i izlaz ka prostoru sa eko toaletima za radnike na štandovima sa ugostiteljskom delatnošću) kod objekta „Lili“.

Kontrolni punkt 9: Ulaz na Bulevar oslobođenja i prostor manifestacije iz pravca trotoara kod objekta „Kristal“ (severni prilaz na pešačkom prelazu).

Kontrolni punkt 10: Ulaz na Bulevar oslobođenja i prostor manifestacije iz pravca gradskog trga kod objekta RK „Beograd“ (južni prilaz na pešačkom prelazu).

Kontrolni punkt 11: Ulaz na Bulevar oslobođenja i prostor manifestacije iz pravca gradskog parka kod objekta hotel „Beograd“ (južni prilaz između hotela „Beograd“ i bivše Modne kuće).

Kontrola ulaska na prostor manifestacije svakodnevno će biti vršena na 11 kontrolnih punktova, koji su jasno obeleženi i opremljeni sredstvima za dezinfekciju i maskama.

Na punktovima će se vršiti kontrola posetilaca (moraju pokazati potvrdu o vakcinaciji, potvrdu o preležanom KOVID-u (ne stariju od šest meseci), potvrdu o negativnom PCR testu (ne starijem od 72 sata) ili imati narukvicu kao potvrdu negativnog brzog antigenskog testa). Na svakom punktu će u radno vreme od 8 do 1 čas nakon ponoći biti prisutni pripadnici obezbeđenja, zdravstveni radnici, kovid redari i pripadnici MUP RS – PU Leskovac.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*