Na Hisaru izgrađena trim staza

Privedena je kraju izgradnja trim staze u dužini od 505 metara na Hisaru. Ovo je nastavak ulaganja u uređenje brda, za šta je iz budžeta grada Leskovca izdvojen iznos od 1,8 miliona dinara. Ovo mesto danas je obišao gradonačelnik Goran Cvetanović.

Izgradnja trim staze podrazumevala je izradu nove podloge od prirodnih materijala, kao i postavljanje ivičnjaka od kamene kocke. Na određenim delovima, zaštićena je i čeličnom ogradom.

Javno preduzeće „Urbanizam i izgradnja“ pripremilo je još jedan projekat koji se odnosi na uređenje nove trim staze na platou kod Repetitora.

Zahvaljujući realizovanim, ali i investicijama koje se očekuju, jedno od omiljenih mesta za okupljanje Leskovčana polako dobija potpuno novi izgled.

U saradnji sa tadašnjim Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija, grad Leskovac je uredio glavnu stazu koja vodi od podnožja Hisara do samog vrha, sa ulaganjem od 18,7 miliona dinara, od čega je učešće grada iznosilo 3,7 miliona.

Takođe, sredstvima u visini od  700 hiljada dinara izvedeni su radovi i na postavljanju osmatračnice i nadstrešnice na platou.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *