Na licitaciji izdata samo dva štanda u zakup za Roštiljijadu ugostitelju iz Koceljeva

Samo jedan ugostitelj prijavio se danas na licitaciji poslovnog prostora za postavljanje ugostiteljskih objekata tokom trajanja ovogodišnje Roštiljijade, kome su izdata dva štanda sa baštama. Pravo na učešće imale su registrovane ugostiteljske radnje i preduzeća sa važećom dozvolom za rad. Licitacija više neće biti, već će uslediti slobodna prodaja, odnosno izdavanje štandova u zakup.

U ponudi je bilo ukupno  26 štandova sa baštama, a prijavio se predstavnik ugostiteljske radnje “Gril pekarac PLUS” iz Koceljeva, koji je i ranijih godina učestvovao na ovim licitacijama. I jedan i drugi štand izdati su po ceni od oko 210 hiljada dinara bez PDV-a.

Javio se jedan licitant, koji je licitirao za štand broj 1 i 2, koji obuhvataju površinu od po 24 metra kvadratna, sa baštama od po 56 metra kvadratna. Ukupna cena po štandu sa baštom je 210 hiljada 784 dinara– Objasnila je Jelena Đelić, predsednik Komisije.

Podsetimo, na prethodnoj licitaciji održanoj u ponedeljak 9. avgusta prijavila su se samo dva učesnika, kojima su izdata tri štanda sa baštama. Inače, ovogodišnja 31. po redu gurmanska manifestacija Roštiljijada planirana je za period od 23. do 29. avgusta, ali je njeno održavanje još uvek pod znakom pitanja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*