Nagrađeno 295 mladih talenata – u ime svih zahvalili se Maja, Danilo i Teodora

Tradicionalno i ove godine povodom obeležavanja školske slave Sveti Save, najvećeg srpskog prosvetitelja, grad Leskovac uručio je 295 nagrada mladim talentima koji su postigli zapažene rezultate u oblasti nauke i obrazovanja, sporta, kulture i umetnosti. Nagrade i je uručio gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

U ime nagrađenih obratili su se Maja Valčić, student doktorskih studija na Tehnološkom fakultetu u Leskovcu, Danilo Đorđević, student Pravnog fakulteta u Beogradu i Teodora Božić, polaznica Istraživačke stanice Petnica.

U prostorijama Visoke poslovne škole strukovnih studija dodeljeno je ukupno 295 nagrada, u visini od po10, 20, 30 i 40 hiljada dinara i za ovu namenu iz budžeta grada izdvojeno je ukupno 9,2 miliona dinara. Novac će, kako je kazao gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, biti na njihovim računima već sutra.

Inače Grad Leskovac je za proteklih osam godina putem Fonda za mlade talente nagradio 3000 mladih talenata za šta je iz gradskog budžeta izdvojena suma od  80 miliona dinara.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *