Nenad Vuković više nije pomoćnik gradonačelnika

nenad vukovic

Leskovac – Nenad Vuković od četvrtka više nije pomoćnik gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića. Njega je razrešio sam gradonačelnik zbog, kako nam je potvrđeno „sporosti u radu“.

Vuković će se bavio vanbudžetskim prikupljanjen finansijskih sredstava iz nacionalnih i internacionalnih fondova, bio zadužen za upravljanje projektima i radio na poslovima međunarodne saradnje. Na nivou grada bavio se i poslovima vezanim za kulturu i sport. Po mišljenju gradonačelnika, ne veoma dobro.

“Gradonačelnik stalno proverava rad svih nas. Ko u timu može da prati njegov tempo , on ostaje. Ko ne može i malo se umori, biće zamenjen nekim drugim. To je diskreciono pravo gradonačelnika  i on sam odlučuje o svojim pomoćnicima” kazala je za Televiziju Leskovac PR gradoačelnika Sanja Conić.

Ona je dodala da se Vuković vraća se na rado mesto u leskovačkoj filijali Fonda  penzijskog i invalidskog osiguranja

Vuković nam je u telefonskom razgovoru potvrdio da je razrešen dužnosti pomoćnika, ali o razlozima nije želeo da govori.

Na pitanje da li ima indicija da će prvi čovek Leskovca razrešiti još nekog od svojih saradnika, iz Cvetanovićevog kabineta kažu da je to “odluka gradonačelnika”.

“Gradonačelnik ima pet pomoćnika  i on sam odlučuje da li će imenovati još nekog ili neće” dodala je Sanja Conić.