NEVIĐEN POKLON NA PRVI DEPOZIT: 100% SPORT BONUSA I 200 SPINOVA!!!

Meridian je novoregistrovanim igračima pripremio neodoljiv bonus na prvi depozit! Uplati novac na svoj korisnički nalog i osvoji do 10.000 DINARA BONUSA i 200 SPINOVA!

Predstavljamo vam još jednu promociju koja na savršen način spaja ljubitelje sportskog klađenja i slot/live dealer igara. Meridian je posebno iznenađenje pripremio za novajlije!

Nakon REGISTRACIJE, imaćete mogućnost da preuzmete NEVIĐEN BONUS NA PRVI DEPOZIT!

Deponujte 500 ili više DINARA na svoj korišsnički nalog, a nakon toga vas čeka 100% SPORT BONUSA i 200 POKLON SPINOVA na slot igri gusarske tematike Pirates Power.

Maksimalan iznos bonusa koji možete osvojiti na ovaj način je 10.000 DINARA!

Bonus novac je potrebno da iskoristite u danu uplate prvog depozita. Odigrajte tiket od minimum tri para sa pojedinačnim kvotama 1.5 ili više.

Nedelja pred nama donosi uzbudljive duele na Svetskom prvenstvu u Kataru! Senegal je pokazao najviše kada je to trebalo, izakazao je sebi duel sa Englezima u osmini finala!

Da li će se lekcija „gordogalbiona“ predvođena Hari Kejnom uspeti da eliminiše jednu od najboljih afričkih selekcija saznaćemo nešto posle 18h. Vaš zadatak je da odaberete svoj tip i stavite ga na tiket!

Nakon što sastavite tiket, pridružite se gusarima u poteri za blagom i odigrajte poklon spinove na slotu Pirates Power.

Ne propustite vrhunske promocije i ovog decembra u Meridianu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *