Novogodišnji vašar od 24. decembra

U centru Leskovca, na prostoru između nekadašnjeg hotela „Dubočica“ i raskrsnice ulice Koste Stamenkovića i Bulevara oslobođenja, u periodu od 24. do 31. decembra biće organizovana ulična prodaja prigodnih novogodišnjih poklona, ukrasa i  čestitiki.

Biće postavljeno dvadeset  tezgi, a svi zainteresovani za zakup mogu da podnesu zahtev Odeljenju za komunalno-stambene poslove, saobraćaj i infrastrukturu Grada Leskovca.

Na prostoru, na kome se tradicionalno organizuje ulična prodaja pred novogodišnje praznike, biće postavljene tipske tezge Turističke organizacije Grada Leskovca. Uslov da neko može da iznajmi prostor i tezgu je da podnese zahtev nadležnom odeljenju gradske uprave. Još jedna od obaveza svakog od zakupaca je da u svojoj delatnosti legalno posluje.

Svi zakupci u obavezi su da plate administraivnu taksu u iznosu od 800 dinara kao i taksu za zauzeće javne površine koja iznosi 55 dinara po metru kvadratnom za jedan dan.

Kako su nam rekli nadležni iz Odeljenja za komunalno-stambene poslove, sobraćaj i infrastrukturu prodaja pirotehničkih sredstava na ovom prostoru, neće biti dozvoljena.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *