Obaveštenje JKP “Vodovod”

Zbog vanrednog stanja, usled pandemije izazvane koronavirusom, a  pre svega imajući u vidu zdravlje i bezbednost potrošača, JKP „Vodovod“ Leskovac obaveštava iste da nije u mogućnosti  da dostavi račune za utrošenu  vodu.

U tom kontekstu molimo sve potrošače i korisnike usluga, da  izvrše plaćanje utrošene vode na osnovu dobijenih računa za februar mesec, tako što će uplatiti iste novčane iznose navedene u ovim februarskim računima, a JKP „Vodovod“ Leskovac će kasnije po prestanku vanrednog stanja izvršiti korekciju plaćenih računa za utrošenu vodu, sa očitanim stanjem na terenu.

Takođe obaveštavamo da je zbog napred navedenih razloga do daljeg obustavljena direktna naplata računa za  utrošenu vodu na šalterima JKP „Vodovod“ Leskovac .

 Računi za utrošenu vodu mogu se se izmiriti uplatom na tekuće račune JKP „Vodovod“ Leskovac i to :

 Na tekući račun br. 160-7292-25 kod banke Intese ; kao i na tekući račun br. 105-26018-60 kod AIK banke.

Prilikom uplate obavezno upisati u pozivu na broj šifru korisnika, koja se nalazi na svakom računu, kao i lične podatke, ime prezime i adresu korisnika naših usluga.

Plaćanje utrošene vode , možete izvršiti i uplatom preko ostalih naših tekućih računa  u drugim bankama, a brojeve tekućih računa možete videti na računima za utrošenu vodu , ili na sajtu JKP „Vodovod“ Leskovac : www.vodovodle.rs

Plaćanje možete izvršiti i na šalterima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *