Od gradonačelnika televizor, a od pčelara 60kg meda i 30kg jabuka

Suncana jesen

Leskovac – U  susret obeležavanju osmog marta predsednik gradskog odbora SNS-a Goran Cvetanović uručio je korisnicama usluge Doma za čuvanje starijih lica „Sunčana jesen“ LCD televizor, a Udruženje pčelara Leskovac doniralo je 60 kilograma meda i 30 kilograma jabuka.

Osim toga, predstavnice Foruma žena ove partije korisnicama su podelile po karanfil uz želju da imaju dobro zdravlje.

Dom za čuvanje starijih lica „Sunčana jesen“ u Leskovcu jedan je od onih u državi koji predstavlja dobar primer sredine u kojoj najstariji sugrađani mogu uz celodnevnu brigu da se oslone i na dobru medicinsku negu.

U prilog tome govori i podatak  da je ova ustanova prva na području grada  koja je dobila licencu za rad od Ministarstva rada i socijalne politike, rekao je predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Leskovcu, Goran Cvetanović  pri čemu je istakao značaj brige o najstarijim sugrađanima koji su, između ostalog, graditelji Srbije koju smo imali, a nismo umeli da sačuvamo.

– Ja samo želim da vam poručim da niko ne sme da plaši penzionere da penzija neće biti. Penzije će biti i te kako redovne jer jedino Aleksandar Vučić svojim angažovanjem može da bude garant da će strani investitori dolaziti, da će se nova radna mesta otvarati, čime će se postići finansijska stabilnost u zemlji, rekao je predsednik GO SNS – a, Goran Cvetanović.

Predsednik Udruženja pčelara Leskovca Bratislav Zlatković rekao je da su pčelari, sem što su dobri domaćini, humani ljudi u prilog čemu govori i podatak da su na dar korisnicima “Sunčane jeseni” doneli 60 kilograma meda i da će do kraja godine biti još donacija.

-Privatnim poslom bavim se 32 godine. Ovo je prvi put da sam od nekoga nešto dobio na poklon. Hvala vam, rekao je vlasnik “Sunčane jeseni” Bratoljub Cvetković.

Čitav događaj svojim nastupom upriličili su članovi Kulturno-umetničkog društva „Abrašević“.