Održan tradicionalni sastanak sa direktorima škola

Na tradicionalnom sastanku gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića sa direktorima osnovnih i srednjih škola sa ovog područja, bilo je reči o potrebama svih vaspitno-obrazovnih ustanova, kao i o dosadašnjim ulaganjima u ovoj oblasti.
Kako je rekao gradonačelnik, u ovoj godini  za obrazovanje će biti izdvojeno 707 miliona dinara.
“Sretenjski orden drugog reda koji je predsednik Srbije Aleksandar Vučić ove godine povodom Dana državnosti dodelio, između ostalog, i leskovačkoj Gimnaziji, prija, ali i obavezuje – rekao je Cvetanović.
Predsednik Sindikata obrazovanja Jablaničkog i Pčinjskog okruga, Aleksanadar Ničić, zahvalio se gradskim vlastima na dosadašnjoj saradnji.
Na skupu se obratio i Stevan Kovačević direktor Krosa RTS-a, manifestacije koja ove godine proslavlja 30 godina postojanja. Sedam miliona učesnika krosa do danas je značajan broj, a veliku ulogu u organizaciji događaja imao je i Leskovac.
Ove godine, kako je najavljeno, kros RTS-a biće organizovan 22. maja. Kovačević je ovom prilikom dodelio zahvalnicu gradonačelniku Leskovca za pomoć u organizaciji 25. krosa, koju  u vreme njegovog održavanja, Cvetanović nije bio u mogućnosti da primi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *