Ovog vikenda, uređuje se naselje Solidarnost

Odeljenje za zaštitu životne sredine grada Leskovca, u saradnji sa Javno-komunalnim preduzećem „Komunalac“, Odeljenjem komunalne milicije i kompanijom PWW, ovog vikenda sprovodi akciju uklanjanja divlje deponije, kao i uređenja javne površine, u leskovačkom naselju Solidarnost.

Kompletno čišćenje kanala, koji se nalazi u neposrednoj blizini dečjeg igrališta u naselju Solidarnost, zatim uređenje površine pokraj puta, kao i uklanjanje komunalnog otpada i rastinja, samo su neke od aktivnosti, koje su preduzete u okviru ovonedeljene akcije.

Istakavši da meštani redovno daju svoj doprinos prilikom ovakvih akcija Bogdan Dunčić, predsednik Saveta Mesne zajednice “Prva Južnomoravska brigada”, kaže da i ovaj put nije drugačije. 

Podsetimo, akcija čišćenja divljih deponija na teritoriji grada Leskovca započeta je pre deset godina, u septembru 2013. i to na inicijativu gradonačelnika Gorana Cvetanovića. Sprovođena je do aprila 2015. godine, kada je prerasla u uređenje i sređivanje javnih površina na području grada.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *