Partizan: Krv za ljubav!

1625480_10203283801876494_1219211338_n

Leskovac – Povodom Svetog Trifuna navijači Partizana iz Leskovca i okoline danas su organizovano u Službi za transfuziju krvi Opšte bolnice Leskovac dali krv. Prikupljena je 21 jedinica dragocene tečnosti.

Nije ih bilo teško organizovati. Kako sami kažu došli bi i u većem broju ali zbog poslovnih i porodičnih obaveza okupilo ih se dvadesetak. Ali, akcija će biti još, jedinstveni su u stavu navijači Partizana.

-Ovo nije prva akcija koju organizujemo. Pre tri meseca nasvijači Partizana dali su krv, a za nekoliko meseci ponovićemo. Na ovaj način želimo da pokažemo da navijači nisu samo huligani ali i da na današnji dan, Sveti Trifun, učinimo dobro  i humano delo, rekao je jedan od navijača Zoran Jovanović.

Saminicijativno u Službu transfuzije krvi došlo je i desetak uposlenika filijale Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje u Leskovcu. Od njih je prikupljeno 10 jedinica krvi.

-Zalihe u ovoj službi su stabilne, ali već narednog četvrtka ekipa transfuzije boraviće u Poljoprivrednoj školi u Leskovcu, kazala je PR Službe za transfuziju krvi OB Leskovac Maja Danilović.