Podnete krivične prijave protiv dve osobe koje su učestvovale u jučerašnjoj saobraćajnoj nezgodi

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu podneće u redovnom postupku krivične prijave protiv dvadesetšestogodišnjeg državljanina Severne Makedonije zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Takođe, za krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja biće podneta prijava protiv četrdesetčetvorogodišnjaka iz Beograda, navodi se u saopštenju za javnost Policijske uprave Leskovac.

Kako se sumnja, dvadesetšestogodišnji mladić se juče popodne na auto-putu kod Male Kopašnice, upravljajući “pasatom”, usled neprilagođene brzine kretanja, sudario sa teretnim vozilom. Tom prilikom su on i još tri putnika u oba vozila zadobili telesne povrede.

Potom je, nakon dolaska ekipe hitne medicinske pomoći, radi ukazivanja pomoći povređenim licima, došlo do još jedne saobraćajne nezgode, kada je četrdesetčetvorogodišnjak upravljajući “tuksonom” takođe usled neprilagođene brzine kretanja udario u zadnji deo sanitetskog vozila. U ovoj saobraćajnoj nezgodi tri osobe su zadobile lake telesne povrede.

Svi povređeni iz obe saobraćajne nezgode transportovami su i zbrinuti u Opštoj bolnici u Leskovcu, navodi se u saopštenju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *