Kompanija “Dunav osiguranje” nudi polisu putnog osiguranja sa najvećim stepenom pokrića na tržištu

Koliko god pažljivo planirali letnja putovanja, teško je predvideti iznenadne bolesti, prehlade ili povrede. Ipak, postoji način da se zaštitimo od visokih troškova lečenja i obezbedimo neophodnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu u trenucima kada nam je to najvažnije.

Polise putnog zdravstvenog osiguranja pružaju svu neophodnu podršku za nepredviđene situacije, kako bi odmor ostao u lepom sećanju.

Sa uključenim rizicima od budućih pandemija, polise putnog zdravstvenog osiguranja Kompanije „Dunav“ obezbeđuju najviši stepen pokrića na tržištu.

Svetlana Krstić, direktorka Glavne filijale kompanije “Dunav osiguranje” u Leskovcu

Sa najvećom sumom osiguranja na tržištu u iznosu od 35.000 evra, Kompanija „Dunav osiguranje“ obezbeđuje najviši stepen pokrića, koji vlasnici ove polise imaju na raspolaganju za potrebe hitnog lečenja ili naknade troškova, koji u inostranstvu mogu biti izuzetno visoki, ističe Svetlana Krstić, direktorka Glavne filijale kompanije “Dunav osiguranje” u Leskovcu.

U zavisnosti od nivoa pokrića, posedovanje ove polise omogućava vlasnicima da pokriju troškove iznenadnih i hitnih lekarskih intervencija, nabavke neophodnih lekova, bolničkog i ambulantnog lečenja, prevoza bolesnika do najbliže ustanove i lečenja drugih zdravstvenih tegoba koje nisu posledica hronične bolesti ili krivice putnika.

U Glavnoj filijali u Leskovcu možete dobiti sve potrebne informacije i usluge iz oblasti osiguranja u svakom trenutku.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *