Postavljena teretana u parku u ulici Kralja Petra Prvog

U parku u Ulici Kralja Petra Prvog završeni su radovi na izgradnji teretane na otvorenom. Vrednost ovih poslova je 5.3 miliona dinara. Na ovoj lokaciji započeti su radovi na postavljanju još jedne teretane, koja će biti namenjena osobama sa invaliditetom. Pored ovih, u narednom periodu na području Leskovca biće izgrađeno još pet teretana na otvorenom, najavljeno je na konferenciji za medije održanoj ovim povodom.

Teretana na otvorenom u parku u Ulici Kralja Petra Prvog prostire se na površini od oko 200 kvadratnih metara.

U okviru nje postavljene su različite sprave za vežbanje: eliptični trenažer, steper, kao i bicikl i fitnes sprave za potisak nogu i trbušnjake“, istakla je Ljiljana Mihajlović, tehnička direktorka JP “Urbanizam i izgradnja”.

U toku si i radovi na izgradnji teretane na otvorenom na ovoj lokaciji, koja će biti namenjena osobama sa invaliditetom.

Prilikom obilaska, gradonačelnik Cvetanović dodao je da je ugovorom predviđeno i postavljanje teretana iza Tehnološkog fakulteta, gde su već započeti radovi, kao i u naselju Solidarnost, a ukupna vrednost ovih dveju investicija je 12,5 miliona dinara.

Teretane na otvorenom biće izgrađene i pored keja iza leskovačkog Doma penzionera, kod Medicinske škole i u Bogojevcu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *