PREDSTAVNICI VATERPOLO SAVEZA SRBIJE U POSETI MEDVEĐI

U kabinetu predsednika opštine Medveđa Nebojše Arsića, juče je održan sastanak sa predstavnicima Vaterpolo saveza Srbije i direktorom sportskog centra “25. maj“ Jovanom Kneževićem, na kome se razmatralo o položaju ovog sporta na jugu Srbije.

Viktor Jelenić, nekadašnji reprezentativac naše zemlje u vaterpolu, sada predsednik Vaterpolo saveza Srbije, zatim generalni sekretar saveza, Nemanja Marijan i izvršni direktor Đorđe Đorđević,  prilikom ove posete donirali su golove i lopte opštini Medveđa za ovaj najtrofejniji sport u Srbiji.

Predsednik opštine Medveđa, zahvalio se čelnim ljudima Vaterpolo saveza Srbije na poklonu i pomoći koju će savez pružiti da opština Medveđa u skorijoj budućnosti oformi domaći vaterpolo klub.

“S obzirom na olimpijski bazen koji je na raspolaganju stanovnicima Medveđe i održanog prvog međunarodnog turnira u vaterpolu u Sijarinskoj Banji, sve je veće interesovanje mladih za bavljenje ovim, ali i drugim plivačkim sportovima – dodao je on.

Nakon održanog sastanka u kabinetu, gosti su obišli vaterpolo bazen u Sijarinskoj banji, gde će biti namešteni potpuno novi golovi za vaterpolo sport.

Ovom događaju prisustvovali su i igrači i predstavnici Vaterpolo kluba „Vidra“ iz Leskovca.