PRIJEM KOD GRADONAČELNIKA ZA JEDNOG OD NAJBOLJA TRI UČITELJA U SRBIJI

U svečanoj sali  Skupštine grada, danas je upriličen prijem za Zorana Ilića, učitelja   Osnovne škole  “Svetozar Marković” iz  Leskovca koji je po oceni Udruženja “Živojin Mišić”, jedan od najbolja tri učitelja u Srbiji.

Najbolji učitelji i nastavnici osnovnih i srednjih škola koji se svojim izuzetnim radom i zalaganjem ističu, pre svega su inovatori, motivatori, utiču na formiranje i razvoj učenika i uče ih kako da budu građani 21. veka, rečeno je između ostalog na prijemu.

Kako je naglasio gradonačelnik Leskovca, grad uvek prepozna ljude koji daju veliki dobrinos razvoju sredine u kojoj žive, a posebno poštuje one koji svojim radom pozitivno utiču na najmlađe. To, po rečima gradonačelnika zaslužuje i posebno priznanje.

Ove godine Udruženje Živojin Mišić imalo je priliku da se susretne sa velikim brojem sjajnih nastavnika i učitelja, a proces selekcije trajao je sedam meseci. Osnovano je 2013.godine u Beogradu iz želje za unapređenjem društva i podrškom preduzetništvu kao nevladina, neprofitna organizacija. Udruženje sva svoja sredstva ulaže u projekte koje samo realizuje, a uz nesebičnu pomoć i savete saradnika i prijatelja.