IZMENA SAOBRAĆAJA ZBOG „RTS KARAVANA“

Zbog organizacije i  snimanja emisije „Najlepše narodne pesme – RTS karavan“, a na osnovu Rešenja o privremenoj izmeni režima saobraćaja, doći će do potpunog zatvaranja saobraćaja na delu Bulevar oslobođenja i to od raskrsnice ovog bulevara sa ulicama Nikole Skobaljića i Cara Lazara (kod Tehnološkog fakulteta), do raskrsnice Bulevara oslobođenja sa ulicom Ivana Milutinovića, od 4. septembra u 10 časova pa do 6. septembra u 8 časova.

Autobuska stajališta „Jugoplastika“ i „Robna kuća“ privremeno se stavljaju van upotrebe za vreme trajanja ove manifestacije, a zameniće ih postojeća stajališta kod zgrade „Tri šešira“, glavne pošte i Doma partizana. Javni autobuski prevoz za pravce prema  Lebanu, Bojniku i Vučju će se odvijati na sledećoj relaciji:  od Gradske autobuske stanice – ulicom 28. marta – Bulevarom Nikole Pašića – do ulice Južnomoravskih brigada.

Javni autobuski prevoz za pravce prema Pečenjevcu, odvijaće se na sledećoj relaciji: od Gradske autobuske stanice – do ulice Kralja Petra I – potom Mlinskom – ulicom Pana Đukića – zatim ulicom Doktora Jovana Kašikovića – Svetoilijskom i ulicom Prve južnomoravske brigade.

Saobraćaj će se u ovom periodu odvijati prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji i po regulisanim alternativnim pravcima.