Prijem za fudbalere Dubočice pred sutrašnji susret sa Partizanom

U utakmici osmine finala Kupa Srbije, fudbaleri “Dubočice” sutra se sastaju sa ekipom beogradskog Partizana, na stadionu “Čair” u Nišu.

Ovim povodom, gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović za leskovačke fudbalere i upravu kluba priredio je prijem u Svečanoj sali grada i najavio da će već u narednoj godini izdvajanja iz gradske kase za sport sa dosadašnjih 95 miliona dinara biti uvećana na 120 miliona.

Kada je reč o samom Fudbalskom klubu “Dubočica”, iznos od 18,8 miliona dinara, koliko je izdvojeno u 2021, biće veći za preko 4 miliona.

Sportska javnost grada Leskovca u iščekivanju je utakmice  u kojoj će se fudbaleri Dubočice sastati sa Partizanom. Kapiten Dušan Savić, naglasio je da je utakmica od istorijskog značaja za klub i igrače, kao i da  je prilika za sve, a posebno najmlađe, da igraju protiv najboljih u zemlji.

Grad je zahvalan ekipi “Dubočice”, što je najvažniju sporednu stvar na svetu vratila na velika vrata, rekao je ovom prilikom prvi čovek Leskovca, uz konstataciju da je ovaj susret još jedna dokaz važnosti postojanja novog stadiona.

Na priređenom prijemu fudbaleri „Dubočice“ poklonili su gradonačelniku Cvetanoviću loptu sa svojim potpisima. Podsetimo, Dubočica se takmiči u Srpskoj ligi “Istok” i sada se nalaze na šestoj poziciji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *