Pripadnici SVS MUP-a u Leskovcu položili test humanosti


U okviru obeležavanja Dana Sektora za vanredne situacije, Zavod za transfuziju krvi u Nišu u saradnji sa leskovačkim Crvenim krstom, organizovao je akciju dobrovoljnog davanja krvi u prostorijama Vatrogasnog doma u Leskovcu.

Kako je istaknuto ovom prilikom, akciji se odazvao veliki broj pripadnika Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova. 

U niškom Zavodu dodaju da su zalihe krvi za sada na stabilnom nivou, dodajući da je od velikog značaja da se održi kontinuitet organizovanja akcija poput ove.

Inače, u okviru obeležavanja Dana Sektora za vanredne situacije i krsne slave MUP-a, koje je počelo juče, narednih dana u našoj zemlji biće održane različite aktivnosti, pod sloganom „Budi i ti heroj“. 

Sutra od 10 do 12 časova ispred Opštine Vlasotince biće organizovan taktičko-tehnički zbor, a narednih dana će ovaj događaj biti održan u Bojniku, Medveđi i Leskovcu.

Sečenje slavskog kolača će biti u nedelju 17. septembra, kada će biti organizovan i dan otvorenih vrata za zainteresovane građane.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *